ZŠ Ul. 17. novembra má nové laboratória informačných technológií (LIT)

Dnes sme za prítomnosti primátora mesta Sabinov, Michala Repaského, vedúcej odboru školstva v Sabinove pani Ivety Šulíkovej a vedenia ZŠ, symbolicky otvorili už naplno využívané 3 nové laboratória informačných technológií.

Jednou z priorít školy do nasledujúceho obdobia je aktívne využívanie digitálnych technológií vo vyučovacom procese. Počas letných prázdnin sa výrazne pokročilo v budovaní a využívaní sieťovej infraštruktúry pre bezdrôtovú technológiu WiFi. Vedenie školy verí, že sa im podarí inovovať aj štvrté laboratórium. Učebne sú určené predovšetkým na výučbu informatiky. Pre efektívne získavanie digitálnych zručností žiakov škola v tomto školskom roku posilnila aj časovú dotáciu v predmete informatika na druhom stupni.

Nové učebne majú nové dispozičné riešenie s celkom novou infraštruktúrou. Sú vybavené počítačmi alebo notebookmi v počte 15 + 1, dvojicou keramických tabúľ, jedna z nich slúži ako projekčná plocha pre interaktívny dataprojektor. Veríme, že tieto inovácie prinesú žiakom nielen nové zručnosti a vedomosti, ale aj radosť z učenia.

Všetkým žiakom prajeme príjemne a aktívne strávené chvíle v nových učebniach.

Kontakt

Mestský úrad Sabinov
Námestie slobody 57
083 01 Sabinov

Tel. ústredňa : +421 51 4880 422
e-mail : podatelna@sabinov.sk
             msu@sabinov.sk

Technický prevádzkovateľ a správca obsahu