Ukončená investičná akcia - Ochranná deliaca sieť

Ukončená investičná akcia - Ochranná deliaca sieť

Dňa 18.7.2024 bola ukončená a odovzdaná investičná akcia - Ochranná deliaca sieť, osadená medzi dvoma futbalovými ihriskami. Stavbu realizovala spoločnosť PESMENPOL spol s.r.o. Prešov.

Za klub MFK SLOVAN musím oceniť vybudovanie ochrannej deliacej sieti medzi futbalovým ihriskom a ihriskom s umelou trávou. Oceniť to musím jednak z vizuálneho hľadiska, konečne obe ihriská vyzerajú ako samostatné jednotky, kde je jasné ohraničenie a vymedzenie, kde ktoré ihrisko začína aj končí. Náš areál je teraz minimálne o jeden stupeň krajší.

Oveľa väčšie pozitíva má táto sieť z funkčného hľadiska. Brána, za ktorou je umelá tráva nebola v tréningovom procese absolútne využívaná. Nikto nechcel ísť pre loptu 70 m, keď netrafil bránu. Nehovoriac o majstrovských zápasoch, keď sme prehrávali a lopta sa odkopla až na umelú trávu, muselo sa po ňu rýchlo bežať, aby sa čím skôr opäť začala hra. Na druhej strane Sabinov len málokedy prehrával :D.

Tak isto zápasy na umelej tráve sa predlžovali, ak niekto zakopol loptu za postrannú čiaru na strane od futbalového trávnika. Bolo to nepraktické a neraz nám to sťažilo ako tréning, tak aj zápas. Na záver preto vyslovujem v menej celej futbalovej rodiny veľkú vďaku za vybudovanie ochrannej siete.” (Šimon Vaňo, prezident MFK SLOVAN SABINOV).

V mesiaci Jún bola ukončená aj investičná akcia "výmena svietidiel" na osvetlení hracej plochy s umelou trávou. Akcia v hodnote 17 430,00 € s DPH spočívala vo výmene 20 kusov halogénových svietidiel za nové LED svietidlá, ktoré sú osadené na 4 ks stĺpov.

Kontakt

Mestský úrad Sabinov
Námestie slobody 57
083 01 Sabinov

Tel. ústredňa : +421 51 4880 422
e-mail : podatelna@sabinov.sk
             msu@sabinov.sk

Technický prevádzkovateľ a správca obsahu