Oplotenie basketbalového ihriska vo vnútrobloku na Ul. 17. novembra v Sabinove

Oplotenie basketbalového ihriska vo vnútrobloku na Ul. 17. novembra v Sabinove

Autori Projektu ihrisko, Mario Bihary a umelci z Walldesign, nám začiatkom tohto roka pomohli modernizovať opustený priestor vo vnútrobloku na Ul. 17. novembra v Sabinove a spoločnými silami sme z neho vytvorili dizajnové basketbalové ihrisko, ktoré už slúži verejnosti. 

V čase ukončenia prvej etapy projektu sme avizovali druhú etapu, v rámci ktorej sa má zabezpečiť oplotenie ihriska a doplnenie workoutových prvkov. Sľuby plníme a tak včera, 23.10.2024 sa začala realizovať stavba "Oplotenie športového ihriska - vnútroblok Ul. 17. novembra, Sabinov". Stavebné práce pozostávajú z realizácie oceľových stĺpov, vyhotovenia vstupnej brány, oplotenia ihriska propilenovou sieťou výšky 4 m, dodania a montáže 3 ks workoutových prvkov s dopadovými plochami. Stavba je financovaná z dotácie Prešovského samosprávneho kraja a vlastných prostriedkov Mesta Sabinov. Stavbu realizuje spoločnosť MOSK, s.r.o.,

Veríme, že doplnením týchto dôležitých prvkov aj z pohľadu bezpečnosti a ochrany majetku občanov, prispeje k plnohodnotnému využívaniu ihriska. 

Kontakt

Mestský úrad Sabinov
Námestie slobody 57
083 01 Sabinov

Tel. ústredňa : +421 51 4880 422
e-mail : podatelna@sabinov.sk
             msu@sabinov.sk

Technický prevádzkovateľ a správca obsahu